META name="Author" content="Sanal Ülke">

Sanal Ülke

Sanal Ülke

Aşkın ve sevgi üzerine

 

Çiftler birbirine benziyor derler.Sonra birbirine aynı şeyler yapmaya başlarsınız, hep aynı şeyleri yersiniz hep aynı şeyleri izlemek istersiniz. Ben beş defa aynı yapsam altıncı defa bilinçaltımı şartlamış oluyorum bu beynin bir yapısı.

 

Aşık olanlar aynı şeyleri yapmayı başlarlar, aynı filmlerden aynı şeylerden hoşlanırlar. Ben kırmızıdan hoşlanırım ama o açık kırmızıdan ben koyudan. Aşık olanın adı zamanla değişir. Onun adı sevgi olur saygı olur. Evlilikte 7 yıldan sonra tamah bitiyor, 7. yıldan sonra artık hormonların ve sinirlerin tükenme süreci başlıyor.

 

Biriyle beraberken karşı tarafın kötü taraflarını görmeyiz, aşkın gözü 3 yıl kör kalır ve sonra da iki tarafın gözü açılır ve gerçekler görünmeye başlar ve bu değiştir bu adam böyle değildi denir. Biz gözümüzde gözlüğü çıkartıyoruz ve gerçekleri görüyoruz.

Kadınlar güçten hoşlanırlar, tarzdan tipten, oturmasından hoşlanır. Bunları isteyen kadına sizde olması istedikleri şeyler eğer sizde yoksa siz kadına karşı iyi olmak ve onların istedikleri şeyleri görmek istersiniz. Evliliğin ilk aylarında ilişkiler iyi oluyor ama sonra sen cepte olduğun için ilgi git gide azalıyor. Evlilik Maketten konut alırken dikkat edilmesi gerekenler gibi olmamalı evlilik teklif edildiğinde hemen kabul edilmeli ve altı ay boyunca gözlem yapılmalı.

 

Kaynak: Nakliyat ankara