META name="Author" content="Sanal Ülke">

Sanal Ülke

Sanal Ülke

aşıdaki tehlike ne?

Aşı bir silahtır uluslararası kimyasal bir silahtır. Eğer sağlıklı bir nesil istiyorsak aşıları kendimiz üretmemiz gereklidir. Bir aşı ile milyonlarca kişi öldürülebilir. Dünya sağlık örgütü eğer bir aşı olacak diyorsa ülkeler o aşıyı yapmak zorundadır. Adamlar istediği gibi aşı yapabiliyor. Hangi devlet görevlisi var ise buna bir dur demesi lazımdır.


Üçüncü dünya savaşından sonra bu uygulandı, bize devamlı süt tozları yedirildi ve anneler kesinlikle emzirmeyecek dediler bu dünyadaki akıl oyunları gibi bir operasyondur.


Biz hiçbir zaman bunları bilemeyeceğiz, o dönemde çocuk felci yok yüksekti. Aşıdan tutun çiplere kadar bütün olaylarda üstün akıl dünyayı planlamaya çalışıyor. Yıllardır bu işler ile uğraşıyorlar. Teknoloji sadece insanları kullanmak için kullanıyorlar. Bir evde parke varsa o evi sistre cila yapıyorlar ve ev yeniliyorlar ama o cilada ne kullandığını söylemiyorlar. Bizi istedikleri gibi planlıyorlar.


Hyperloop Projesi ile artık insanoğlu gideceği yere en kısa sürede gidebilecek ve bu teknoloji gerçekten insanı korkutan cinsten büyümekte. 

https://www.radyodinle.online/