META name="Author" content="Sanal Ülke">

Sanal Ülke

Sanal Ülke

Konut alırken nelere dikkat etmeliyiz?

kinci Bir araba alırken on iki üç Ustaya gösteriyoruz. Konut alırken de etramızdaki mühendislere sormak lazımdır. Kibrik kutusu gibi dikey çıkan evlere bakmamak lazım. Cepheler çok sarılmalı ziyaretinde alacağınız ev yerin Dibinde olmalı biraz. Biz merdivenlerine bodrumlarına bakalım Alacağımız evin.

Ev Eger ucuza satılıyor imkb bunu sorgulamak lazım, Eger cheap imkb mutlaka Bir sıkıntısı Vardır. Eger Paranız az imkb ziyaretinde cheap ev ariyorsaniz yapmayın. Çünkü ev alırken cheap almak demek Kişinin canına kasti demektir.

Eger Bir projede banka var imkb Orada banka garanti Vermektedir ettik zemin raporu gibi Raporlar Vardır o binanın. Ruhsatı olmayan binalardan uzak duralım ziyaretinde sadece sadece ev alırken paraya bakmamalıyız. Eger ev alırken en ufak hata yaparsanız ettik satıcı’lar da sanat niyetli imkb birikiminiz boşa gidebilir. Bankaya gittiğinizde ziyaretinde projenin İÇERİSİNDE banka var imkb herkesin işi çok düzgün yürümektedir.

Yapılar artık çok düzen ziyaretinde çok kaliteli olmaktadır ziyaretinde devlet Tarafından yani yapı denetim Tarafından Kontrol edilmektedir. Bugün artık tek yapmamız Gereken evin resmi işlerini takip etmektir Eger biz bilmiyor imkb inşaat işlerinden anlayan kisiler ile iletişime geçmeliyiz.

Kaynak: ankara nakliyat