META name="Author" content="Sanal Ülke">

Sanal Ülke

Sanal Ülke

Ne Zaman Boşanmalıyım?

Boşanmak eğer kaçınılmaz marifet değil. Bu ülkede boşanmış bir bayan olmak çok zor. Ha keza boşanmış erkekseniz insanların kendi paranoyaları ile oluşturacakları sebepler var. Kafa boşalmadan evlilik ilerlemiyorsa işte o zaman boşanabilirsiniz. Evlilik artık kanser haline geldiyse boşanmak gerekir.

Boşandıktan sonra ev arama telaşı, ev eşyası gibi problemler meydana çıkacak nafaka sadece nakliyat ankara yapmanıza yeter. Erkek boşanmak istediği zaman zaten kadınlar süründürmek için hemen boşanmak istemiyor ki bir çeşit intikam alınmak istenilyor. 

Boşanmaların altında yatan en büyük etken ise öfkedir, boşanma sürecin sonunda gelen bir karardır. Hiç kimse boşanmak için evliliğe başlamaz, bir ömür boyu seninle mutlu olacağım diye başlarız.Büyük umutlar ile başlarız ve bir süre sonra o evliliği birlikte yürütemediğimize bakarız, boşanma eğer sürdürülemez ise iki tarafta zarar görüyorsa işte o zaman boşanmak mantıklıdır. 

Hiç kimse boşanmak istemez, sürdürülemez bir durum var ise ve iki taraf hem kendisine hem de karşısındakine zarar veriyosa işte o zaman boşanmalıdır.

kırıkklale su arıtma